4,7 116 reviews

  • Jack van Halteren ★★★★★ 9 maanden geleden
    Super camperplaats. Vriendelijke eigenaars. De eigenaresse komt iedere avond langs voor een gezellig praatje. Grote ruime, goed verzorgde plekken. Iedere plek ik voorzien van stroom, water en picknicktafel. En dit alles in een super rustige … lees meer omgeving. We hebben hier 4 nachten gestaan. Wij raden deze plek iedereen aan.
  • Marianne Saerens ★★★★★ in de afgelopen week
    Super....heel vriendelijke ontvangst..gaf ons direct een goed gevoel...
    Hier komen we absoluut nog eens terug
    Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen...

View Reviews

Omgeving

ZAAMSLAG
Op 4 kilometer van ons bedrijf ligt Zaamslag. Door de inwoners meestal ’t durp’ genoemd. Een dorpje met 3500 inwoners en relatief veel voorzieningen. Zo is er een goed uitgeruste supermarkt met een postagentschap, zijn er 2 warme bakkers en een ambachtelijke slagerij. Er is een pinautomaat van de Rabobank in de hal van de apotheek aanwezig. Daarnaast zijn er nog diverse winkels en 2 kleine musea.

TERNEUZEN
Op 8 kilometer ligt stad Terneuzen, de grootste gemeente van Zeeland, met in totaal 55.000 inwoners. Gemeente Terneuzen bestaat naast de kern Terneuzen, uit 13 dorpjes, waarvan Zaamslag er 1 is. In Terneuzen is van alles te zien en te beleven. Het oude centrum met opgeknapte geveltjes, ligt verborgen achter de gezellige moderne winkelstraten van de stad.
Als u een kijkje wilt nemen achter de schermen van het sluizencomplex, is het ‘Portaal van Vlaanderen’ zeker een aanrader. Het letterlijke hoogtepunt is het zicht op de sluizen en de Westerschelde vanuit de veertig meter hoge uitkijktoren.

AXEL
Op 8 kilometer ligt Axel, één van de oudste stadjes van Zeeland. Naast de leuke weekmarkt op zaterdag is de gerestaureerde molen zeker een bezichtiging waard, net als de oude watertoren. Het in 2015 geopende nieuwe streekmuseum ‘het Warenhuis’ is de trots van Axel!

HULST
Op 12 kilometer ligt Hulst, één van de best bewaarde vestingsteden van ons land. De oude stadswallen met gracht, aangelegd tijdens de Tachtigjarige oorlog lenen zich uitstekend voor een mooie wandeling. Hulst wordt ook wel de meest Vlaamse stad van Nederland genoemd vanwege het onmiskenbare Bourgondische karakter.
Maandag is het weekmarkt, en de winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Geocaching
In onze omgeving zijn er veel mogelijkheden voor geocaching. Zie www.geocaching.nl