4,7 92 reviews

 • Piet B. ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dikke 10+ voor deze plek.
  Met name de rust die je hier kunt vinden deed ons besluiten langer te blijven.
  Drie nachten (eind oktober) gebleven en iedere dag voorzien van twee heerlijke verse eitjes.
  Als extraatje kregen wij ook nog eens
  … lees meer een paar heerlijke appels.
 • marianne vester ★★★★★ een jaar geleden
  Camperplek voor zelfvoorzienende campers. Er is geen aansluiting op het riool, daarom ook geen chemische afstort.
  Vriendelijke ontvangst op akkerbouwbedrijf. Bij aankomst wordt je een zeer ruime plek toegewezen. Je eigen picknicktafel
  … lees meer staat al klaar!En je hebt ruim uitzicht over de akkers.
  Veel informatie over de omgeving aanwezig. Fietsen over oude krinkeldijkjes en langs de Wester-Schelde.
  Boer en boerin altijd in voor een praatje. Je bent hier echt welkom.

View Reviews

Omgeving

ZAAMSLAG
Op 4 kilometer van ons bedrijf ligt Zaamslag. Door de inwoners meestal ’t durp’ genoemd. Een dorpje met 3500 inwoners en relatief veel voorzieningen. Zo is er een goed uitgeruste supermarkt met een postagentschap, zijn er 2 warme bakkers en een ambachtelijke slagerij. Er is een pinautomaat van de Rabobank in de hal van de apotheek aanwezig. Daarnaast zijn er nog diverse winkels en 2 kleine musea.

TERNEUZEN
Op 8 kilometer ligt stad Terneuzen, de grootste gemeente van Zeeland, met in totaal 55.000 inwoners. Gemeente Terneuzen bestaat naast de kern Terneuzen, uit 13 dorpjes, waarvan Zaamslag er 1 is. In Terneuzen is van alles te zien en te beleven. Het oude centrum met opgeknapte geveltjes, ligt verborgen achter de gezellige moderne winkelstraten van de stad.
Als u een kijkje wilt nemen achter de schermen van het sluizencomplex, is het ‘Portaal van Vlaanderen’ zeker een aanrader. Het letterlijke hoogtepunt is het zicht op de sluizen en de Westerschelde vanuit de veertig meter hoge uitkijktoren.

AXEL
Op 8 kilometer ligt Axel, één van de oudste stadjes van Zeeland. Naast de leuke weekmarkt op zaterdag is de gerestaureerde molen zeker een bezichtiging waard, net als de oude watertoren. Het in 2015 geopende nieuwe streekmuseum ‘het Warenhuis’ is de trots van Axel!

HULST
Op 12 kilometer ligt Hulst, één van de best bewaarde vestingsteden van ons land. De oude stadswallen met gracht, aangelegd tijdens de Tachtigjarige oorlog lenen zich uitstekend voor een mooie wandeling. Hulst wordt ook wel de meest Vlaamse stad van Nederland genoemd vanwege het onmiskenbare Bourgondische karakter.
Maandag is het weekmarkt, en de winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Geocaching
In onze omgeving zijn er veel mogelijkheden voor geocaching. Zie www.geocaching.nl